Berekenen en tekenen van bouwconstructies

Dienst Berekenen en tekenen van bouwconstructies

BIM en 3D tekenen

Bouwconstructies berekenen en tekenen is een cruciaal onderdeel van elk succesvol bouwproject. Bij ons constructieadviesbureau zijn we gedreven om de beste en meest efficiënte constructies te ontwerpen die voldoen aan de actuele normeringen en belastingen. Maar we gaan verder dan dat – we streven naar eenvoud in onze ontwerpen om de bouwtijd te verkorten en de kosten te verlagen.

Onze ervaren en deskundige ingenieurs zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om bouwconstructies te verbeteren en te optimaliseren. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en softwaretools om onze berekeningen en tekeningen nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. Onze constructeurs hebben de kennis en kunde van diverse bouwconstructies en materialen zoals hout-, staal,- beton,- metselwerk,- en funderingen om voor uw project de juiste keuzes te maken. Onze aanpak is erop gericht om uw project soepel te laten verlopen en binnen budget te blijven, terwijl we ervoor zorgen dat de constructie veilig en duurzaam is.

BIM en 3D tekenen

Wij werken met de laatste programmatuur waaronder Revit, Technosoft en IdeaStatica. Middels Revit zorgen wij ervoor dat projecten in 3D worden uitgewerkt en uitgetekend. Ook is het mogelijk om het project met andere partijen in een BIM-model te verwerken. Door 3D/BIM worden complexe knopen en kruisingen sneller inzichtelijk waardoor voorafgaand aan de bouw e.e.a. getackeld is. Faalkosten dalen. De kwaliteit neemt toe.

Of er een eenvoudige of complexe constructie benodigd is, wij hebben de kennis en expertise om aan uw behoeften te voldoen. Laat ons u helpen bij het berekenen en tekenen van uw bouwconstructies, en samen maken we uw bouwproject tot een succes!

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kom jij ons team versterken? Stage of een open sollicitatie?